IMG_0183

Prosjektering

Ommedal & Sønner AS utfører prosjektering av mindre prosjekter.

Graving

Ommedal & Sønner AS er totalleverandør av gravetjenester, og utfører gravearbeid i hagen for deg som privatperson, eller på byggeplassen til din bedrift.

Vi har lang erfaring innen graving, og har en moderne maskinpark tilpasset de fleste typer oppdrag.
Vi har minigravere til dreneringsgrøfter og graving på mindre arealer, og større gravemaskiner for større arbeid innen graving.

Drenering

Vi utfører graving av dreneringsgrøfter. Vi arbeider med forsiktighet og nøyaktighet, noe som betyr at du ikke trenger å være bekymret for skader på bygninger, rør og ledninger. Drenering av grunnen rundt en boligs grunnmur kan være avgjørende for å forebygge store fuktskader i grunnmuren. Drenering av hager og uteområder kan forvandle en vanndam til et flott uteareal.

Vi utfører graving i forbindelse med nybygg, tilbygg og tomterydding. Dette kan være graving av kjeller, graving til fundamenter eller planering av områder, samt graving for oppkjørsel eller vei. Vi utfører også alt av graving for vann og avløp, lekeplasser og andre uteområder.

Ommedal & Sønner AS disponerer et grøftehjul for graving av grøfter på jorder/åkere. I Norge i dag er det få firmaer som disponerer grøftehjul.

Planering

Vi utfører alt innen planering av tomter, og arbeid relatert til dette. Vi er med fra den første utgravingen til ferdigstillelse av uteområdet.